سلام دوستان.
بالاخره پس از یک وقفه طولانی، اگرچه از برنامه کمی عقب موندم ولی باید عرض کنم که خیلی از مشکلات حل شد. که گزارش اون به شرح زیره.
با تشکر واحترام
واحددوست
بالاخره پس از یک وقفه طولانی، اگرچه از برنامه کمی عقب موندم ولی باید عرض کنم که خیلی از مشکلات حل شد. که گزارش اون به شرح زیره.
- در ابتدا با کمک نمودار نسبت به هر یک از پیزومترها و کل مدل ساخته شده حساسیت سنجی انجام گرفته شد. و با کمک آنها طرح اولیه محدوده هدایت هیدرولیکی تعریف گردید.
- تعیین دقیق محدوده بندی Hc انجام گرفت و مدل در حالت Steady تا حد واریانس 0.65 کالیبره شد.
- از آنجائیکه رواداریهای مجاز برای کنترل رقوم سطح آب برای پیزومترهای موجود در حد 5% توسط دکتر رضایی اعلام شده بود در مورد پیزومتر شماره 2 کمی مشکل وجود داشت که آخر سر با تخفیف حدود 0.001 مورد قبول واقع شد.
- با کمک حساسیت سنجی مدل برای ضریب ذخیره، در ابتدا به کمک Hc و فرمول مربوطه مقادیر اولیه Sy تخمین زده شد.
- بعد از تخمین اولیه Sy، مطابق Hc نمودارهای حساسیت سنجی برای هر یک از پیزومترها و کل مدل رسم گردید.
- تعیین دقیق محدوده های ضریب ذخیره با آزمون و خطا امتحان گردید که در نهایت مدل با واریانس 0.061 مدل شد و بعلت پایین بودن واریانس و محدوده های رواداری مدل مورد قبول واقع شد.
- زمانهای محدوده طرح با توجه به وفور دیتا های موجود و داده سازی از شهریور 83 لغایت مرداد 83 به مدت 365 روز جهت دوره آموزش مدل و کالیبراسیون در نظر گرفته شد.
- دیتاهای مربوط به Recharge و Evapotranspiration با کمک نرم افزار ساخته شده محاسبه گردید و در زمانهای مربوطه وارد مدل گردید.
- تنها مشکل فعلی آن است که مدل زمانها را نمی شناسد و بعد از Run فقط اولین Period رو نمایش می دهد. که البته قبلاً با این مساله برخورد کرده بودم و گمان می کنم که به راحتی قابل حل است.
- اجرای مدل و کالیبراسیون دقیقتر در صورت نیاز
- ایجاد مدل Key جهت حفاظت از اطلاعات
- احداث سد در محل مورد نظر
- فعال کردن Polyline مربوط به زهکش سد و ایجاد ارتباط با قنات امیر کهریزی
- اجرای مدل و کنترل Water budget
- نوشتن فصل 6 و 7 باقیمانده.
- اصلاح و تحریر نهایی پایان نامه و ....
با تشکر واحترام
واحددوست
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر